Bra ButiksstädningButiksstädning bidrar till En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Butiksstädning förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker. En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Vi är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring. Vår personal är försäkrade genom Fora för alla anställda.

En ren och fräsch butik ger ett intryck av att värna om såväl dess varor som miljön. Butiksstädningen är mycket betydelsefull för kundens intryck av butiken. Fräscha och välstädade lokaler ger nöjda kunder. Vi har personal som vet att butiksstädning skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken.

RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå anpassar städningen efter just era behov och förutsättningar och har lätt för att ställa om vid förändringar i butiksverksamheten i Umeå och omnejd. Vi kartlägger era städbehov och erbjuder:

  •  Effektiva och miljöanpassade städsystem
  •  Flexibla insatser anpassade efter behov och säsong
  •  Kontinuerlig kvalitetsuppföljning
  •  Serviceinriktad och motiverad personal
  • Garanti och försäkring

Vi utför all slags butiksstädning. Vi butiksstädar hos små, mellanstora företag. Städningen kan utföras alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Vi är flexibla och anpassar oss till kundernas behov och önskemål. Ring oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m. Allt vårt arbete inom butiksstädning präglas av miljö och kvalitet!

butikstäd