Välkommen till RenTrivsel AB-Grön städservice i Umeå!
LogoColorTextBelow

Vår affärsidé är att erbjuda miljövänlig städning till det billigaste priset i Umeå, utan bindningstid! Företaget har F-skattesedel, försäkring, städgaranti och befinner sig i Umeå.

RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå är en prisvärd och miljövänlig städfirma lokaliserad i Umeå som kan hjälpa dig med hemstäd, flyttstäd, trappstäd, kontorsstäd, butiksstäd, skolstäd och fönsterputsning. I samband med städning används unika produktserier som är Svanen-märkta. Produkterna  innehåller inte några kemikalier eller några andra skadliga ämnen. Produkterna ger ett bättre städresultat samt resulterar i hälsosammare miljöer för oss alla. De är skonsamma att använda vid alla typer av städ och ger en friskare och naturligare miljö för er och era nära. Plus en unik känsla av att vuxna och barn undkommer att bli skadade av kemikalier i samband med städningen.

Människor vistas i dag ungefär nittio procent av sin tid inomhus. Barn är i regel känsligare för olika miljöfaktorer varvid det är av särskilt stor betydelse att värna om de miljöer barn vistas i.

Hela 40 000-50 000 ton städ- och rengöringsmedel används i våra hem varje år. Det innebär att vi använder stora mängder miljö- och hälsoskadliga kemikalier, när folk städar, helt i onödan. Flera egenskaper som dessa produkter har är att de är giftiga, brandfarliga, frätande, innehåller ammoniak, fosfat och blekmedel och är testade på djur. Genom att ni anlitar RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå kan vi tillsammans visa miljöhänsyn. Städning ska vara hälsosamt, inte skadligt!

RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå utför hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, trappstäd, butiksstäd, skolstäd och fönsterputsning. Ni är välkomna att kontakta oss för gratis offert på den städtjänst som just ni är i behov utav!

I vårt utbud av städtjänster i Umeå och omnejd ingår även: flyttstäd, hemstäd, kontorsstäd, trappstäd, byggstäd, skolstäd och fönsterputsning.

RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå. Vittervägen 128A. 907 51 Umeå. Karta: klicka här

slide04