Hög kvalitet och nöjda kunder är viktigt för oss i samband med de städtjänster vi utför. Vår Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Det är kunden, den nya ägaren, hyresgästen eller hyresvärden som kontrollerar städningen. Skulle det mot förmodan vara något som inte är bra, åtgärdar vi det snarast samt ser till att alla parter blir nöjda.

RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå lämnar därför garanti på utförd hemstäd, flyttstäd, butiksstäd, byggstäd, skolstäd, trappstäd och fönsterputsning. Garantin innebär att städning eller fönsterputsning kompletteras kostnadsfritt tills ni som kund är nöjd. En reklamation måste göras till oss senast fjorton (14) dagar efter utförd städning. RenTrivsel AB utför inga avdrag från fakturan på begäran från kunden själv.

Vi har en anpassad företagsförsäkring till vår verksamhet hos Länsförsäkringar Västerbotten som framförallt omfattar skadestånd för person- eller sakskador som kan uppstå i samband med de städtjänster vi utför.

 

RenTrivsel AB – Grön städservice i Umeå