Byggstädning: Umeå

Ren, trivsam och säker arbetsplats

Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under byggprojektets gång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge i Umeå med omnejd. Våra byggstädningar anpassas alltid till kundens behov och önskemål i hela Umeå, utan extra kostnad.

Har ni funderingar kring byggstädning eller önskar en offert på byggstädning, är ni välkomna att kontakta oss. RenTrivsel Norr AB – Grön städservice i Umeå har utökade möjligheter att genomföra byggstädning, grovstädning, finstädning och slutstädning av byggarbetsplatser i Umeå och omnejd.

Vi har tidigare arbetat med uppdrag inom byggområdet och har fått nya möjligheter att utveckla denna del av verksamheten genom att vi knutit till oss ny personal med lång erfarenhet av byggstädning i Umeå.

Byggstädning som du vill ha det

I årtionden har vi utfört Byggstädning åt privatpersoner, företag, myndigheter och organisationer.

En byggstädning kan vara såväl tids- som energikrävande. RenTrivsel Norr AB – Grön städservice i Umeå hjälper därför gärna till med byggstädningen samtidigt som vi tillsammans tar hand om miljön. För att få stort utbyte av sin personal krävs en ren och sund arbetsmiljö.

Garanti coh ansvarsförsäkring

RenTrivsel Norr AB – Grön städservice i Umeå har även möjlighet att hjälpa dig med städning av bodar och övriga utrymmen för personalen. Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv byggstädning av ett städföretag som tar fullt ansvar. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen. Vi hjälper er och tar över hela processen gällande byggstädningen.

Ni får hos oss en egen projektledare/kontaktperson som sköter arbetsledningen, besiktningar och som kan svara och lösa frågor på ett snabbt och smidigt sätt.

  • All vår personal har profilkläder.
  • Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar.
  • Vi har nöjd kund-garanti.

RenTrivsel Norr AB kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert till er.


Vårt löfte:

Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer

Vi har inga dolda avgifter. Ingen faktura avgift

100% nöjd kund garanti

I priset ingår all städmaterial

Vi innehar ansversförsäkring

Vi innehar F-skattsedel och kollektivavtal