Vad innebär garantin?

För RenTrivsel Norr AB – Grön städservice i Umeå är hög kvalitet och nöjda kunder viktigt i samband med de städtjänster vi utför. Vår Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Det är kunden, den nya ägaren, hyresgästen eller hyresvärden som kontrollerar städningen. Skulle det mot förmodan vara något som inte är bra, åtgärdar vi det snarast samt ser till att alla parter blir nöjda.

RenTrivsel Norr AB – Grön städservice i Umeå lämnar därför garanti på utförd hemstäd, flyttstäd, butiksstäd, byggstäd, skolstäd, trappstäd samt fönsterputsning. Garantin innebär att städning eller fönsterputsningen kompletteras kostnadsfritt tills ni som kund är nöjd. En reklamation måste göras till oss senast fjorton (14) dagar efter utförd städning. OBS: Det är viktigt att alla parter som är inblandade i städningen har besiktat objektet och kommit överens om vilka punkter som ska åtgärdas och att detta meddelas till oss under en och samma gång.

För att säkerställa att du alltid är helnöjd med vår flyttstädning erbjuder vi en 14-dagars garanti i alla våra tjänster, vilket innebär att vi åtgärdar dem punkter du inte är nöjd med direkt! Garantin gäller även för de fall där något i din ägo råkat gå sönder under städningen. Läs mera om våran ansvarsförsäkring här nedan.

OBS: RenTrivsel Norr AB utför inga avdrag från fakturan på begäran från kunden själv.

Våran ansvarsförsäkring:

Vi har en anpassad företagsförsäkring till vår verksamhet hos Länsförsäkringar Västerbotten som framförallt omfattar skadestånd för person- eller sakskador som kan uppstå i samband med de städtjänster vi utför. Vid skador av föremål eller ytor som skedde under städningen kommer vi be om bilder för att lättare kunna se över situationen. Bedömning av ersättning kan ske i samband med kort återbesök för inspektion av skadan. Läs mer om ansvarsförsäkringen hos länsförsäkringar västerbotten.